FAQ

FAQ

Hoe werkt Chatzo

Hoe verstuur ik een bericht naar iemand ?

Je kunt direct vanuit het bekijken van een profiel een bericht sturen. Zoek naar een profiel welke een match lijkt, klik zijn of haar (of hun) profiel aan en gebruik het formulier aan de linkerkant om een bericht te versturen. Reageren op een bericht van iemand anders kan door naar jouw outbox te gaan en hier een bericht aan te klikken.

Hoe flirt ik met iemand ?

Bij elk profiel heb je een knop om met iemand te flirten. Deze knop ziet er alsvolgt uit:  , als je al met iemand aan het flirten bent, verandert de knop in dit icoon: 

.Wanneer je een nieuwe flirt ontvangen hebt, verschijnt deze rechtboven in je statusbalk.

Waarom kan ik niet inloggen ?

Onze redactie zal eerst jouw account bekijken voordat deze wordt goedgekeurd, je krijgt een email wanneer je account is goedgekeurd of afgekeurd.

Hoe geef ik iemand toegang tot mijn fotos ?

Bij elk profiel heb je een knop om met iemand toegang te geven tot jouw fotos. Deze knop ziet er alsvolgt uit:  , als je al met iemand aan het flirten bent, verandert de knop in dit icoon: 

Hoe beheer ik wie mijn fotos mag zien ?

Onder het Fotos menu heb je de optie "Toegang tot jouw fotos". Op deze pagina kun je toegang tot jouw fotos weer intrekken.

Wat zijn de knopjes bij elk profiel ?

Bij elk profiel kun je aangeven wat je van het profiel vindt. Klik boven het profiel het icoon aan welke jij bij het profiel vindt passen. De gebruiker van dat profiel komt niet te weten wat jij van het profiel vindt.  

Hoe verwijder ik mijn profiel ?

Onder account instellingen, benaderbaar via de statusbalk met het icoon:   is er een mogelijkheid om uw account te verwijderen. Let op, dit kan niet ongedaan worden en alles wat met uw profiel is opgeslagen, zoals berichten en flirts, wordt verwijderd.

Een andere mogelijkheid is om uw account te deactiveren. Hierdoor is uw profiel niet meer inzichtelijk voor anderen maar blijven uw gegevens nog wel bewaard.


Privacy

Chatzo streeft ernaar om alle gegevens strikt geheim te houden. Fotos zijn afgeschermd en u kunt in uw account aangeven om alle email communicatie uit te schakelen.